Om oss

Vi er 30 ansatte og fremstår i dag som en veletablert og solid leverandør av elektro- og telecomtjenester, både til privat- og næringsmarkedet lokalt på Haugalandet.

Hos oss er alle kunder viktige og vi satser på å yte like god service så vel til småkunder som til store prosjektkunder. Dette har vi stor suksess med.

ETR har solid kompetanse, erfaring og ressurser til å påta seg oppdrag som favner fra enkle serviceoppdrag i bolig til store og avanserte prosjektoppdrag for det lokale næringsliv og det offentlige.

I 2011 åpnet vi et lekkert idésenter der du kan komme inn og se ulike løsninger for installasjoner i boliger og næringsbygg. Vi gir deg råd om energieffektiv belysning og varme og skreddersyr løsninger som skal imøtekomme dine ønsker.

ETR setter kvalitet og service svært høyt. Oppdragene blir gjort skikkelig og er vel dokumenterte. Vi strekker oss langt for at kunden til enhver tid er fornøyd. Vårt motto er ”Når tillit trenger et ansikt”. Med det mener vi at du som kunde skal vite at du er i trygge hender når du bestiller tjenester fra oss.